CMS, WordPress og Kumento

CMS, WordPress og Kumento er for os et tæt forbundet trekløver.

Vores hjemmesider, blogs og kataloger m.m. er baseret på verdens mest benyttede CMS kaldet WordPress. Gennem det system kan vi i Kumento tilbyde mange forskellige ydelser i et system og en opsætning.

Funktioner

Gennem content management systemet kan vi opbygge hjemmesider, blogs og digitale kataloger m.m. Blandt de mange funktioner er der blandt andet:

  • Editor til tekstbehandling (lidt a la Word uden sammenligning i øvrigt)
  • Editor til håndtering af billeder
  • Galleri til håndtering af mange billeder
  • Slider til roterende billeder og tekster
  • Brugerstyring

Der er naturligvis mange flere funktioner i WordPress. Alle de funktioner der er knyttet til WordPress, vil i vidt omfang være tilgængelige i Kumento.

Kumento og WordPress

Der er udviklet mere end 50.000 plugins til WordPress. I Kumento har vi også udviklet plugins til WordPress. Der er blandt andet vores smarte galleri, som både kan benyttes på sider og i indlæg (blogs). 

WordPress sideskabeloner

Vi har udviklet en stribe sideskabeloner, som gør det nemmere og hurtigere at sætte sider flot op i WordPress.

Man kan og bør anvende flere forskellige sideskabeloner til præsentation af forskellige informationer.

WordPress design

Designet i WordPress er baseret på såkaldte temaer.

I Kumento har vi taget hånd om de mange designproblematikker der opstår, når forskellige informationer og data skal præsenteres flot på computere, tablets og mobiltelefoner. Det har vi gjort gennem de valg vi har truffet under opbygningen af vores temaer, de indstillingsmuligheder du får stillet til rådighed, de specialudviklede sideskabeloner og katalogerne.

CMS, WordPress og Kumento

Trekløveret CMS, WordPres og Kumento er et mantra for os, som vi hele tiden bestræber os på at udvikle og gøre mere meningsfuldt. Håber I kan se nogle af de tanker vi har gjort os og de drømme vi nærer.

Mere om CMS

Vi har skrevet en kort artikel om content management systemer, som du frit kan læse, når du har tid og lyst.