Fair hjemmeside pris = billig hjemmeside

Fair hjemmeside pris er som elastik i metermål. Hvad er en rimelig pris og hvad er en billig pris for en hjemmeside. Vi har lavet et par regnestykker. Som naturligvis falder ud til vores fordel. Det er hele ideen med Kumento, at hjemmesiden skal være billig og dermed også have en fair pris både for dig og for os.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Hvis du søger på nettet, så er der mange bud. Læg mærke til begrænsningerne og følgeomkostningerne. De er næsten altid implicitte, altså skjulte.

Lad os antage, at du har fået et meget billigt tilbud på fx 9.000,- for en ny WordPress hjemmeside inklusiv design og domæne. Dertil skal du lægge hosting, som kan variere meget. Men for at blive i den billige end kan vi sige 30 kr. pr. måned.

En Kumento hjemmeside koster kr. 800,- i oprettelse og kr. 149,- pr. måned.

Prisen på hjemmesiden bliver dermed efter år 1 og år 3 følgende.

 

  Pris efter år 1 Pris efter år 3
Dit tilbud 9.360,- 10.080,-
Kumento 2.588,- 6.164.

 

Skjulte omksotninger

Ofte er der skjulte omkostninger forbundet med at have en hjemmeside. Men ikke hos Kumento, sov virkelig er billig. Ud over kroner og øre, så får du følgende med i prisen hos Kumento:

  • Frit antal sider og indlæg m.m.
  • Gratis support
  • Gratis backup
  • Gratis opdatering af WordPress
  • Gratis opdatering af plugins
  • Gratis opdatering af tema

 

Se vores priser her

Indhent tilbud og sammenlign med Kumentos priser, som vi finder yderst rimelige. Vores priser er nemme at gennemskue. Hvis der ikke står en pris på prissiden, så hører det med.

 

Fair hjemmeside pris

Det er vores bud på en fair hjemmeside pris. Du er velkommen til at søge mere information på hjemmesiden eller ved at kontakte os. Det er til gengæld gratis at spørge. Supporten er i øvrigt også gratis.

Bemærk i øvrigt at vi ikke har begrænsninger på antal sider eller indlæg i bloggen.

Bemærk tillige at med opdateringerne og vedligeholdelsen fra vores side, så behøves du ikke spekulere på, om du skal have en ny hjemmeside om 3-5 år. Det skal du ikke. Så der er en bekymring mindre.

 

Unikke hjemmesider

Kumento tilbyder hjemmesider i et system, der kan sættes op på mange millioner måder. Så alle Kumento hjemmesider bliver unikke. Ikke mindst når der kommer indhold på.

Har du brug for en webshop, så er Kumento ikke den rette løsning. Få i stedet for et unikt tilbud fra ex. www.certa-web.com