Progressive Web App

Progressive Web App (PWA) gør det nemmere at får direkte og hurtig forbindelse med kunderne eller foreningens medlemmer. PWA er fremtidens løsning.

Progressive Web Apps er moderne webapps, der primært er udviklet til mobilenheder (mobiltelefoner): PWA konkurrerer med de bedste af de indbyggede apps. Det er Googles og andre udvikleres hensigt, at PWA skal blive den nye standard for mobilinternettet.

Progressive Web App

Fordele ved “Progressive Web App”

Der er mange fordele ved at anvende PWA. Først og fremmest viser undersøgelser, at det øger brugernes engagement på hjemmesiden og antallet af konverteringer.

Nogle af fordelene:

  • Med PWA er det muligt at blive føjet til brugerens startskærm på mobiltelefonen.
  • Pålideligt pålideligt på trods af dårlig netværksforbindelse.
  • Øget engagement. Flere genbesøg og længere tilstedeværelse på din hjemmeside.
  • Forhøjet antal konverteringer.
  • Hurtigere visning af hjemmesiden.

Kilde: Google support – link

Enheder der understøtter PWA

Antallet af enheder eller devices og browsere der understøtter brugen af PWA er stadigt stigende. Det er fx Google Chrome (version 57+), Chrome til Androic (version 62), Mozilla FireFox (version 57+), FireFox til Android (version 58+). IOS understøtter flere og flere dele af PWA gennem Safari fra version 11.3.

Se den aktuelle oversigt over enheder der undersøtter PWA her …

SSL certifikat et krav

Der følger flere krav, som din hjemmeside skal leve op til, for at PWA fungerer. Det er fx SSL certifikat (https…) som skal være knyttet til domænet. Du får naturligvis et gratis SSL certifikat med, når du har en Kumento hjemmeside.
 
Det gør du, fordi vi vægter sikkerhed højt og fordi Google har annonceret, at mangel på SSL certifikater kan skade din hjemmesides muligheder i søgemaskinerne. Søgemaskineoptimering handler både og teknik og indhold på hjemmesiden.

Kumento og PWA

Hjemmesider og blogs leveret af Kumento har naturligvis også mulighed for at anvende PWA.

Læs mere om vores App produkter her.